תכולת התפקיד:
– אחריות כוללת על ניהול צוות העובדים במטבח ובחדר האוכל
– אחריות על בניית תפריטים אמצ"ש + סופ"ש, אירועים וחגים
– תכנון תקציב, ניהול משמרות ועלויות כ"א
– ביצוע הזמנות מזון עפ"י גרף הפעילות בהתאם למסגרת התקציב
– ניהול מחסן ומלאים
– ביצוע דגימות מזון, ניהול יומן תפריטים
– אחריות והובלה קולינרית, חדשנות ויצירתיות
– הקפדה על נהלים והוראות עבודה, כשרות, ניקיון, תברואה והנחיות מקצועיות ותפריטים
– אחריות על נושא בטיחות המזון במחלקות המטבח בשרי וחלבי
– שמירה על תשתיות וציוד במחלקות המטבח
– משימות נוספות בניהול המטבח לפי הצורך
דרישות:
– ניסיון בניהול מטבח וצוותי כ"א – חובה
– תעודות בתחום ההסעדה, סוג 2 לפחות -חובה
– ראייה מערכתית רחבה, רצינות, אחריות, תודעת שירות גבוהה, יחסי אנוש מעולים, יצירתיות וחדשנות קולינרית
– מוטיבציה, יוזמה
– ייצוגיות, שירותיות, סדר וארגון, יכולת הובלה ,אמינות
– יכולת עבודה בסביבה דינאמית ומשתנה ויכולת התמודדות עם מצבי לחץ
– אהבה למקצוע ואנרגיות חיוביות
– יכולת עבודה באופן עצמאי ובצוות
– נכונות לעבודה במשרה מלאה, בשעות הבוקר המוקדמות, כולל סופי שבוע ואירוח בחגים
– כמפעל חיוני בשעת חירום חלה חובת נוכחות